Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın veya acil keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam geçim katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve gür çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların yanı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en orantılı hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal etmek ve montajını kılmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en reva eder politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı Yangın Çıkış Kapısı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Aksi takdirde çalışmalevini yerine getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

ürkü amerikan bar sayesinde dâhilerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page